Park Hotel****

Park Hotel**** épületszárny

A műemlék jellegű épület már közel száz éve szolgálja Eger idegenforgalmát. A polgári hangulatában berendezett épületében lakosztályok, delux szobák és superior kategóriás szobák várják a pihenni vágyókat!

A Park Hotel**** épület együttes a Hotel Eger**** épületszárnyán keresztül, egy belső és zárt folyosón keresztül közelíthető meg. A Park Hotel**** komplexumban találkozhat Ön a barokk stílusban kialakított szobáinkkal, lakosztályainkkal. Továbbá ezen épület részben került kialakításra a Éttermünk, Téli kertünk valamint a nyári időszakban igénybe vehető Gesztenyés teraszunk is.

A nyári időszakban a teraszról kényelmesen megközelíthető gyermek játszó terünk vagy akár a város legszebb parkja, az Érsekkert is.

A kellemesen elfogyasztott ételek után itt a Park Hotel**** részben van lehetősége egy házi készítésű süteményt vagy egy forró esperessó elfogyasztására is, hiszen Kávézó – Cukrászdánk is itt áll a kedves Vendégeink rendelkezésére.

Azon látogatóink részére, akik szívesen hódolnak a cigaretta vagy szivar szenvedélyeinek, ezen objektumban bátran hátra dőlhetnek, hiszen a Szivarszalon kényelmes bőrkanapéi állnak szolgálatukra.

Szeretettel várjuk!