Park Hotel épületszárny szobái

Azok a 20′-as évek… kezdhetnénk így is a Park épületszárny szobáinak bemutatását vagy akár folytathatnák azzal, hogy a barokk lakberendezési stílus gazdagságot és jólétet sugárzó dekoratív lakberendezési stílus. Nagy belső terek, ragyogó színek, íves felületek, kényelem és pompa jellemzi…

…szóval valahonnan innen közelíthető meg az az életérzés, mellyel ezen szállodai részünket a legmegfelelőbben körülírhatnánk.

A Park Hotel**** a 2007-es felújítást követően nyerte vissza eredeti, század eleji arculatát. Korhűen tükrözve a 20′ évekbeli polgári otthonok hangulatát. A műemlék jellegű épületben, ami már közel 100 éve szolgálja Eger idegenforgalmát, igyekeztünk mindent ennek megfelelően megőrizve fiatalítani. Ezen szállodai részben, az épület jellegéből adódóan nincs két egyforma szobánk, hogy segítséget nyújthassunk a választásban, íme néhány kiegészítés:

Az épületszárnyban került kialakításra:

Park Éttermünk, mely méltán viseli magán különböző színű termeiben a barokk stílusjegyeit. A vendéglátó egységeinket színesíti továbbá a téli kertünk valamint gesztenyés teraszunk is, mely szintén ezen épületszárnyban található.

Szobáink:

2 lakosztály, 2 De Lux-, 14 Superior- és 19 a kornak megfelelően berendezett Classic szoba.

A lakosztályokban és a De Lux szobákban élménykád és infrakabin (egy kivételével) teszi még exkluzívabbá a kényelmet. Minden szobánk franciaágyas és füstmentes.

A Kabos Gyula és a Honty Hanna lakosztályok mindegyikében 2 különálló hálószoba, 1 nappali, 2 fürdőszoba (az egyik élménykáddal, infrakabinnal míg másik hidromasszázs zuhanyfülkével ellátott) kínál még nagyobb élményt a pihenéshez.

Delux szobáinkban a hálószobákhoz 1 nappali, 1 élménykádas fürdőszoba infrakabinnal (egy szoba kivételével) vagy hidromasszázs fallal kapcsolódik. Superior szobáink egy része hangulatos erkéllyel fogadja Vendégeit.

Szobáink felszereltségben a mai kornak megfelelően: telefon, minibár, LCD televízió, kábel TV, szobaszéf, hajszárító, ingyenes WIFI Internet, fan-coil hűtő-fűtő légtechnika, masszázsfal (kivéve az élménykádas szobákat), fürdőköntös szolgálja Vendégeink kényelmét.

Az épületszárny egy részében lifttel is megközelíthetőek szobáink. Sajnálattal, ezen részlegünkben házi kedvencüket nem tudjuk fogadni. 

Szeretettel várjuk Önt!