Hotel Eger épületszárny szobái

Hotel Eger**** épületszárnyban található szobatípusok

Hotel Eger**** épületszárnyunkban található Recepciónk, Drink bárunk, Internet és Gyermek sarkunk valamint

a Wellness – Gyógyászati részlegünk.

Standard kétágyas szobák

A Hotel Eger épületszárnyban összesen 122 db standard kétágyas szoba található, 4 szinten. A szintekhez lépcső és lift egyaránt biztosított.
106 szobához erkély tartozik/erkélyeink az Érsek kerti udvarra vagy az Utca frontra néző kilátással rendelkeznek), ezen szobáink alapterülete (fürdőszobával, előtérrel, erkéllyel együtt) 22 m2. A fürdőszobákban fürdőkád található.
14 kétágyas szobához nincs erkély, ezeknek a szobáknak az alapterülete (fürdőszobával, előtérrel) 22-25 m2. A fürdőszobákban zuhanyzó vagy ülőkád található.

Connecting szobák /2 standard szoba összekapcsolva/
A 120 db standard kétágyas szobából 68 erkélyes szoba, párosával egybenyitható. A szobákat dupla, hangszigetelt, kulccsal zárható ajtók választják el egymástól

Comfort szobák
Comfort szobáink száma 26 db, alapterületük (fürdőszobával, előtérrel együtt) 24-30 m2. Ezek a szobák alkalmasak 2+1 fő elhelyezésére, a két teljes értékű ágy mellett pótágyazni egy kihúzható fotelágyon tudunk.  Ezekhez a szobákhoz nem tartozik erkély, a fürdőszobákban ülőkád található.

Családi szoba
A 3 db két légterű, négyágyas családi szobánk alapterülete 33 m2. Négy teljes értékű ágy és közös, ülőkádas fürdőszoba található benne. Családi szobáink nem rendelkeznek erkéllyel.

Junior lakosztály

A Hotel Eger épületszárny 2017 év végén megnyitott új – akár elkülöníthető folyosóján – , kialakított legújabb szobatípusok egyike lett a Junior lakosztály. A három lakosztályból egy akadálymentesített és Érsek kertre néző, de mindegyik szoba erkéllyel rendelkezik. A lakosztályok két légterűek, egy hálószobával és egy nappalival, valamint egy zuhanyzós fürdőszobával rendelkeznek. A nappaliban kihúzható kanapéágy biztosít kényelmes elhelyezést 1 felnőtt vagy 2 – 12 éven aluli gyermek számára. A vendégek visszajelzéseinek megfelelően, mindkettő légtérben LCD TV található, egyéb felszereltségben a szobák nem térnek el a szálloda további szobáitól. – Igény esetén, ezen szobáink egyikét, 1 standard kétágyas szobával összenyitva, akár 3 légterű egységet is tudunk biztosítani.

Apartman szoba
2 db apartman szoba található ebben az épületszárnyban. Kényelmes, tágas szobák két teljes értékű ággyal és a nappali szobarészben egy kanapéval. A szobák alapterülete: 37,2 m2.  A szobákhoz erkély is tartozik. A fürdőszobában fürdőkád található.

Egyágyas szoba
8 db szobában fix külön ágyak találhatóak. A szobák alapterülete (fürdőszobával együtt) 16 m2. A fürdőszobában ülőkád található, a szobák nem erkélyesek.

Twin szoba 
12 db egyágyas szobánk került kialakításra. A szobák nem erkélyesek, az alapterületük (fürdőszobával együtt)  14-16 m2.  A fürdőszobákban ülőkád vagy zuhanyzó található.

Kisállatok fogadására a Hotel Eger I. emeleti szobáiban van lehetőségünk. Foglalásakor kérjük, hogy kedvencük érkezését szíveskedjenek feltétlen jelezni. A házi kedvenc felára, mérettől függetlenül: 3. 500 Ft / éj.