Hasznos információk

Hasznos információk, melyekre szüksége lehet, ha a Hotel Eger & Park**** szállodát választja pihenése helyszínéül:

Szállodánkban hangsúlyt fektetünk arra, hogy mozgásukban korlátozott  Vendégeink is maximális szintű  kiszolgálást kapjanak. Ezért a Hotel Eger épületszárnyat teljes egészében akadálymentesen alakítottuk ki, úgy mint a szobákat, közösségi tereket és a Wellness részleget is, ahol kerekesszékes emelő szerkezet és speciális szauna került kialakításra.

Szállodánk szívesen fogadja a kisállatokat (felár ellenében – 3. 500 Ft/éj).  Kérjük ezen igényüket szíveskedjenek foglaláskor jelezni.

Valamennyi szobánk és a közösségi helyiségek is nemdohányzóak, ezért kérjük dohányzó Vendégeinket, hogy ezt kizárólag a kijelölt helyeken tegyék. Alkalmas lehet ezen célra Park Hotel**** épületszárnyukban található Szivarszalonunk.

 

Szobaáraink a parkolás díját nem tartalmazzák (kivétel a napi árak és néhány csomagajánlat):

A szálloda saját, sorompóval zárt parkolójában lehetséges. Díja: 600 Ft/autó/éj

Gyermekkedvezmény:

4 éves korig díjmentes, 4-12 éves korig kedvezményt biztosítunk a szállás és félpanziós szolgáltatás áraiból. Amennyiben gyermekkel érkeznek, kérjük azt foglaláskor jelezni szíveskedjenek a megfelelő szobatípus és kedvezmény kialakítása végett.

Szállodánk SZÉP kártya elfogadóhely, ezen igényüket foglaláskor vagy érkezéskor szíveskedjenek jelezni.

A Hotel Eger&Park **** az alábbi bankkártyákat fogadja el: MasterCard, Visa, American Express.

Szállodánk kizárólag a Recepción, a központi széfben elhelyezett értékekért vállal felelősséget!

Szállodánk a Park-Klub csoport tagja – www.park-klub.hu – így legyen kívánsága földön, vízen vagy akár levegőben, mi segítünk Önnek megvalósítani!

 

Érkezés- Utazás a szállodában

A szobáinkat az érkezés napján 15:00 órától biztosítjuk valamint az elutazás napján 11:00 óráig állnak Vendégeink rendelkezésére. Korábbi érkezés vagy későbbi utazás esetén csomagszobát tudunk biztosítani, de igény esetén, foglaltságunk függvényében lehetőség van díjazás ellenében késői kijelentkezésre is.

 

Foglalás garantálása

A szobafoglaláshoz, garanciaként a teljes részvétei díj 30%-át az érkezést megelőzően legkésőbb 7 nappal, az alábbi módok egyikén kérjük befizetni

– banki átutalással,

– Széchenyi Pihenő Kártyával

 

A fennmaradó részvételi díj a szállodában fizetendő az alábbi módok egyikén:

– készpénz / bankkártya,

– SZÉP kártyával (OTP, MKB, K&H)

 

Ünnepi időszakokban az előleg mértéke változhat, melyről minden esetben a visszaigazolásban tájékoztatjuk kedves Vendégeinket.

Idegenforgalmi Adó

Adófizetési kötelezettség terheli azt a 18 évet betöltött személyt, aki nem állandó lakosként bármely Magyarországi település területén legalább egy vendégéjszakát eltölt. Az IFA (idegenforgalmi adó) mindig a megkezdett vendégéjszakák száma szerint alakul, az összeget annyiszor kell megfizetni, ahány éjszakát a településen, városban töltött a vendég. Mértéke településenként változó, Egerben ennek összege 450Ft.

Lemondási feltételek

Kötbérmentes lemondásra az érkezést megelőzően három nappal van lehetőség. Ünnepi időszakainkban eltérő lehet a lemondási feltétel.

 

Lemondási díj

Amennyiben a Vendég a foglalás lemondását nem jelzi írásban a megfelelő határidőn belül, vagy nem érkezik meg, a fizetendő kötbér mértéke a megrendelt szolgáltatások 30%-a.

 

A szálloda áraiban (félpanzió, elfogyasztott étel – és ital) benne foglalt a szervízdíj. Azaz nem plusz költségként kerül felszámításra, hanem már az ár részét képezi.
A szervízdíj tétel a számláján mindig külön sorban jelenik meg, de ez nem jelenti azt, hogy külön kerülne felszámításra. Áfa tartalma végett külön számlázandó
a szállás vagy félpanziós szolgáltatás mellett!

 

Előleg fizetése Szép Kártyával

OTP Szép Kártya

Az OTP SZÉP Kártya segítségével készpénzhasználat nélkül rendezhetjük a szálláshely, vendéglátás és szabadidő alszámlákról az igénybe vett szolgáltatások költségeit. A SZÉP Kártya birtokosai részére elérhetővé vált az előleg fizetésének lehetősége is. Ennek értelmében a kártyatulajdonos a szállás foglalás és további szolgáltatások előlegét a SZÉP Kártya használatával is fizetheti.

Az előleg fizetés funkció használatához csak arra van szükség, hogy a főkártya tulajdonos (munkavállaló) regisztrálja magát az OTP SZÉP Kártya Munkavállalói oldalán. A kártya tulajdonosának a SZÉP Kártya előleg fizetés végrehajtásához a következőket kell tennie.

Belépés az OTP SZÉP Kártya online felületén, regisztrált kártyatulajdonosként;

A bal oldali menü Előleg fizetés menüpontja segítségével a szálláshely kiválasztása,

vagy

Az Elfogadóhelyek keresése menüpont alapján a szálláshely kiválasztása, majd az „Előlegfizetés” gomb kiválasztása után

Az előleg pontos összegének megadása és a tranzakció végrehajtása.

Az elfogadóhely azonosítása, valamint a kártyaadatok megadása után az előleg összege az OTPdirekt rendszerben átutalható. Az átutalásról bizonylat készül, melyet a kártyatulajdonos ki tud nyomtatni. Ezt a bizonylatot javasolt az utazás során kéznél tartani. A meglévő elfogadói szerződésen túl további szerződéskötés az előlegfizetés kapcsán nem szükséges.

Mindenképpen javasolt az átutalás előtt egyeztetni a szolgáltatóval az előleg pontos összegét!

Az OTP SZÉP Kártya használatával lehetőség van egyes utazási irodák esetén is a szállásfoglalás előlegének, vagy akár a választott üdülési csomag teljes összegének kifizetésére. Ez a funkció nagyszerű lehetőséget biztosít a SZÉP Kártya tulajdonosoknak, hogy időben le tudják foglalni a szálláshelyet.

 

MKB Szép Kártya

Az MKB SZÉP Kártyával történő „előrefizetés” Interneten

Előrefizetés Interneten keresztül a Szolgáltató és a Kártyabirtokos fizikai távollétében történik. A Szolgáltató és a Kártyabirtokos megállapodik a szolgáltatás feltételeiről, ennek során a Szolgáltató az engedélyezéshez megkéri a Kártyabirtokostól a kártyájára nyomtatott “Azonosítószám”-ot (nem azonos a kártyaszámmal!). A Szolgáltató először és külön jelentkezik be a Kártyaközpontba, majd ezt követően a Kártyabirtokos külön a Kártyabirtokos menüpontján keresztül hagyja jóvá a fizetést a Kártyaközpontban a szolgáltatótól kapott “Előrefizetési azonosító” segítségével.

Ezt a fizetési módot a Szolgáltató és a Kártyabirtokos megállapodásuk szerint bármikor alkalmazhatja.

 

K&H Bank Szép Kártya

A K&H Bank Szép Kártyával történő „előrefizetés”

A K&H Bank Szép kártya tulajdonosainak az előlegfizetés kapcsán, az alábbi lehetőség biztosított: amennyiben Önnek szálláshelye előlegfizetés kért Öntől, úgy a szálláshely foglalásakor kérem, legyen kedves közölni, az Ön,  – mint Kártyabirtokos – szép kártya számát, a fizetendő összeget és hogy melyik alszámlát kívánja felhasználni a foglaláshoz. Ezt követően, az adott Szolgáltató/Szálloda, a szép kártya elfogadó webes felületén/ telefonos ügyintézéssel az Ön adatait felhasználva elindítja a tranzakciót. A sikeres elfogadást követően Ön és a Szálloda is, egy referencia számot kap, mellyel bármikor azonosítható a banki ügyintézés.