Csapatépítés

Egy sikeres vállalkozás, egy jól működő cég elengedhetetlen részét képezi a munkatársak összehangolt csapatmunkája. De hogyan, s mitől alakul ki a megfelelő munkahelyi légkör? Csapatépítő tréningeink célja, hogy a mindennapok rutinjától eltérő környezetben, élethelyzetekben kovácsoljuk össze a munkatársakat, olyan feladatok által, melyek hatékonyabbá teszik az együttműködést, s fejlesztik a kommunikációt a résztvevők között.

A csapatépítő tréningek által javul a munkatársak alkalmazkodási készsége, az együttműködés, megnő a motiváció, az egymás iránt érzett bizalom, hatékonyabbá válik az időgazdálkodás, a konfliktuskezelés, a döntéshozatal, a stresszhelyzetek kezelése.

Nem csak a munkatársak hozzáállása, de a tréning helyszíne is nagyban befolyásolja annak eredményét. Fontos, hogy a helyszín alakítható legyen minden egyes csapat egyedi igényeihez.

Eger és környéke egyre kedveltebb a csapatépítő programok, outdoor tréningek helyszínéül választásában. Mind a belvárosban, mind a város körül számtalan lehetőség van az aktív kikapcsolódásra.

A Hotel Eger & Park**** egy szállodaként, két különböző stílusban kínál szállás lehetőséget a városi pihenésre, az egri programokra, wellness hétvégére vagy éppen konferenciára, tréningekre érkező vendégek számára.

Szállodánk több mint 210 szobával, több száz fős éttermi és konferenciatermi elhelyezéssel, modern technikai berendezéssel megújult wellness részleggel rendelkezik, s számtalan programlehetőséget biztosít, ezért kiválóan alkalmas kisebb társaságok és nagyobb csoportok elhelyezésére is.

Szállodánk belvárosi elhelyezkedése sok esetben előnyként, míg szabadtéri programok és csapatépítő tréningek szempontjából hátrányként jelentkezett. Ezen akadály leküzdésére döntött úgy a Park – Klub cégcsoport, hogy keres egy olyan ideális helyszínt, ahol minden olyan tér és szolgáltatás biztosított, mely elengedhetetlen kell, hogy legyen egy csapatkovácsoló programhoz.

A helyszín eszményi környezetben fekszik, illetve a szállodától mindösszesen 3 km távolságra található. A Mátyus Udvarház és Lovastanya területén nem csak a páratlan falusi környezet található meg, hanem a lovas szolgáltatás végeláthatatlan kínálata.

A programok alkalmasak 10 fős csoportlétszámtól akár 200 főig is. Az egyes csomagokat nagyobb létszámnál ki tudjuk egészíteni, plusz programelemekkel vagy több csomag kombinációjával.

Egy ízelítő mix programjainkból, melyek a Mátyus Udvarház 26 hektáros területén kerülnek megvalósításra, ahol az esős idő sem lehet akadály:

Mátyus Mix IV.

Ebben a csomagban ötvözzük a modern kor technikai vívmányait a tradíciókkal. A hagyományok jelenlétét a helyszín garantálja.

  • Lézerharc. Ez egy teljesen biztonságos és fájdalommentes valósághű harci játék, ahol – a paintballtól eltérően – nem kell védőruhát viselni, nincs fájdalomérzés, nincs káros hatás a környezetre.
  • Robway: önegyensúlyozó kétkerekű járművel kell az akadályokat leküzdeni.
  • Monster Rollerezés a Bükkben: egy rövid transzferrel felszállítjuk a csapatot a starthelyre, ahonnan vezető irányításával egy köves- földes útvonalon érkeznek meg a célállomásra.
  • Vezetéstechnikai programelem: egy Landrovert kell a megadott módon irányítani és végigvinni a kijelölt pályán.
  •  „Rakd össze a szekeret!”GPS segítségével meg kell találni az elrejtett alkatrészeket, majd össze kell belőlük rakni egy működő, használható eszközt.

A csapatépítő tréningeken felül természetesen szállást, étkezési lehetőséget, borkóstolót illetve konferencia, tréning termeket is tudunk biztosítani a Hotel Eger & Park**** szállodában.

Kérje személyre szabott ajánlatunkat, hiszen a programok összeállításában és az ár kialakításában is rugalmasak vagyunk!

Várjuk érdeklődését!

Kapcsolat: Veres Gergő

Tel.: +36 / 36-522-232 | +36 30 517 6913

E-mail: event@hotelegerpark.hu