Vendégkönyv

Írjon Vendégkönyvünkbe!

Járt már nálunk?
Kérjük, ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról véleményt! Köszönjük!

Vendégkönyv bejegyzések

 • 0000. 00. 00. 00:00
  Negatívumot nem nagyon tudok róla írni, maximum azt, hogy a régi szárnyban van az étterem rész, tehát minden egyes étkezéskor át kell sétálni, de ez egy olyan nüansznyi probléma, ami könnyen átlendül az ember. Amennyiben kisgyermekes családról van szó, akkor szerintem az egyik legjobb szállás, főként Észak-Kelet Magyarországon. A gyerekek imádják, mi már 4x voltunk, de az év elejére tervezzük a következő alkalmat.
 • 0000. 00. 00. 00:00
  Kellemes szálloda, kedves pincérek és nagyon jó a wellness (nem zsúfolt és nagyon profi minden, különösen a gőz!) A konyha is megfelelő, és ami fontos, hogy gyerekbarát. Abszolút ajánlom mindenkinek!!
 • 0000. 00. 00. 00:00
  Kellemes, tiszta környezet, a személyzet rendkívül figyelmes! A wellness részleg is éppen megfelelő azok számára, akik pihenni kívánnak. Az étteremben a kínálat is megfelelt az ízlésemnek, választék is volt gusztusos is vot. Talán a zenész KOTTÁIT csempésztem volna el, helyette valami jó kis jazz, blues muzsika szólhatott volna. Nagyot dobott volna a hely hangulatán! Ennek ellenére imádtam.:-)
 • 0000. 00. 00. 00:00
  A szobák kényelmesek, tiszták, elégedettek vagyunk a személyzet kedvességével, figyelmességével, udvariasságával (a recepciós munkatársaktól a pincéreken át a takarítónőkig). A wellness-részleg minden igényt kielégítő szolgáltatásai osztályon felüliek, minden a kikapcsolódást, a felüdülést, a pihenést szolgálja. A konditerem jól használható. A nap koronája a reggeli és a vacsora bőséges, ízletes, finom kínálata (beleértve a vacsora hideg és meleg előételeit, a pazar gyümölcskínálatot, a reggelihez kínált gyümölcslevek, teák, kávék, tejek (mandula-, szójatej stb.) változatosságát. Nekünk még az is tetszik, hogy hosszú séta után jutunk el az ebédlőig… Olyan, mintha minden este fejedelmi lakodalomba lennénk hivatalosak. :-) A szépen megkomponált kínálat – amely szemnek-szájnak gyönyörűség – erősíti ezt az érzésünket.
 • 0000. 00. 00. 00:00
  Gyönyörű és tiszta szobák, bőséges reggeli, és a wellnessben is nagyon jól éreztük magunkat. Kétszer voltunk itt, egy egy éjszaka erejéig, de mindkétszer pozitív tapasztalattal távoztunk. Ár-érték arányban tökéletes. Ajánlom!:-)
 • 0000. 00. 00. 00:00
  Feleségemmel voltunk pár napot Egerben. A szálloda szép, tiszta és rendezett volt. A személyzet barátságos. Az ételek finomak, ízletesek. A wellnessfürdő tiszta és élményekben gazdag. Nagyon kellemes pár nap volt.
 • 0000. 00. 00. 00:00
  A hotelben töltött időnk alatt megállapítottuk, hogy az eddigi legjobb wellness részleggel rendelkezik, ahol valaha voltunk. Új, sehol egy lejött csempe darab, rozsda vagy igénytelenül burkolatlanul hagyott csövek. Gyönyörű, tágas, minden igényt kielégítő medencék. A hotel tisztasága is kiemelkedő, a szoba fürdőszobájában sem találtam vízköves, rozsdás elemeket. Az Eger részben szálltunk meg. A személyzet kedves, a pincérek kiemelkedően kedvesek és egyedi kéréseket is azonnal teljesítettek. Esténként élőzene is volt, az ételek finomak voltak és változatosak. Jó élményekkel távoztunk, vissza fogunk térni.