Vendégkönyv

Írjon Vendégkönyvünkbe!

Járt már nálunk?
Kérjük, ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról véleményt! Köszönjük!

Vendégkönyv bejegyzések

 • 2019. 11. 28. 10:00
  Egy kellemes hétvégét töltöttünk el a kedvesemmel. A félpanziós ellátás reggelije és vacsorája finom és választékos. A szoba jól felszerelt fürdőszobával rendelkezik és az ágyak kényelmesek. A wellness kicsiknek/nagyoknak egyaránt lehetőséget nyújt kikapcsolódásra. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
 • 2019. 11. 03. 11:00
  Mi a húsvéti hosszú hétvégére látogattunk el a Hotelbe, ahol nagyon jól éreztük magunkat. A szoba szép volt, az ételek finomak, a személyzet kedves, a spa pedig klassz. Szerettük az aquafitness-t, nagyon élveztük az egri városnézést (az idegenvezetőt a Hotel biztosította). Voltak gyerek programok, a földszinti részen finom ételeket, kézműves sajtot és helyi borokat kóstolhattunk. Szuper volt.
 • 2019. 10. 08. 13:42
  Kellemes szálloda, a meglévő adottságokat jól igazították a mai igényekhez. Sokat változott az elmúlt 23 évben. Az étterem választéka, az ételek minősége, a menük összeállítása kiemelkedő. A személyzet udvarias, bár a recepción nagyon kimért. Egyedül a napozóterasz árnyékoltsága kicsit zavaró.
 • 2019. 10. 07. 09:00
  Igen megint Egerbe jártunk! Mint mindig Hotel& Parkban ahol ismét egy hosszú hétvégét töltöttünk ebben a remek szállodában! Nyáron ismét megyünk nagyon szeretünk Egerbe pihenni és ehhez tökéletes a szálloda!
 • 2019. 10. 06. 10:15
  Nagyon kellemes hotel, nagy tisztaság, fantasztikus wellnesz részleggel, kozel minden, es a kis vonattal le menni a szépasszonyok volgyébe finom borozgatásra..tokéletes hely a pihenésre, és nagyon kedves segítokész személyzett.
 • 2019. 09. 08. 17:22
  Kellemes szálloda, a meglévő adottságokat jól igazították a mai igényekhez. Sokat változott az elmúlt 23 évben. Az étterem választéka, az ételek minősége, a menük összeállítása kiemelkedő. A személyzet udvarias, bár a recepción nagyon kimért. Egyedül a napozóterasz árnyékoltsága kicsit zavaró.
 • 2019. 09. 08. 16:15
  Amikor beléptünk a Hotelbe már tudtam, hogy nagyon jól fogom magam érezni. Kedves udvarias személyzettel találkoztam már az érkezéskor. A szoba nem nagy , de nem is azért jöttem, hogy a szobában töltsem a 3 napot. A wellness részleg, tiszta, kitűnő kiszolgálás, tiszta vízzel, megfelelő hőmérséklettel. A masszőr munkáját emelném ki. ő Krisztina, aki kezei alatt tényleg ellazultam, pihentem. Köszönöm. Gyermek medence külön, élmény berendezésekkel. Az étterem barokk berendezésekkel , finom ételekkel, korrekt, probléma megoldó felszolgálókkal. Pl. Szalai Gábort említeném meg.
 • 2019. 07. 07. 15:10
  Negatívumot nem nagyon tudok róla írni, maximum azt, hogy a régi szárnyban van az étterem rész, tehát minden egyes étkezéskor át kell sétálni, de ez egy olyan nüansznyi probléma, ami könnyen átlendül az ember. Amennyiben kisgyermekes családról van szó, akkor szerintem az egyik legjobb szállás, főként Észak-Kelet Magyarországon. A gyerekek imádják, mi már 4x voltunk, de az év elejére tervezzük a következő alkalmat.
 • 2019. 06. 12. 12:58
  Kellemes, tiszta környezet, a személyzet rendkívül figyelmes! A wellness részleg is éppen megfelelő azok számára, akik pihenni kívánnak. Az étteremben a kínálat is megfelelt az ízlésemnek, választék is volt gusztusos is vot. Talán a zenész KOTTÁIT csempésztem volna el, helyette valami jó kis jazz, blues muzsika szólhatott volna. Nagyot dobott volna a hely hangulatán! Ennek ellenére imádtam.:-)
 • 2019. 06. 04. 13:55
  Kellemes szálloda, kedves pincérek és nagyon jó a wellness (nem zsúfolt és nagyon profi minden, különösen a gőz!) A konyha is megfelelő, és ami fontos, hogy gyerekbarát. Abszolút ajánlom mindenkinek!!