9.5/10
5623 értékelés
Elhelyezkedés
98%
Megközelíthetőség
99%
Ár - érték
93%
Tisztaság
96%
Kényelem
94%
Személyzet
96%
Ételkínálat
92%
Wellness
93%

Ezért szeretnek vendégeink

“A svédasztal nagyon kevés kínálattal rendelkezett a megszokotthoz képest . A reggeli müzli nagyon hiányzott. De természetesen ez akár a pandémia miatti sajnálatosan csökkent létszám miatt is lehetett. De ezen kívül maximálisan meg voltunk elégedve mind a szolgáltatásokkal mind a személyzettel , tisztasággal mind a vacsora melletti zenével maximálisan elégedettek vagyunk nem véletlen járunk vissza Önökhöz. Köszönjük”

2020. november 02.


“A szobába bekészített pezsgő a születésnapi üdvözlőlappal nagy meglepetés volt számunkra. Ez egy kedves és figyelmes gesztus volt a szálloda részéről. Nagyon köszönjük!!!”

2020. október 30.


“E vírusos időszakban a minden téren való elővigyázatosságuk elismerést és köszönetet érdemlő. Nagyon tetszett a szobába bekészített vízforraló, tea, kávé. Említésre méltó a személyzet kedvessége, segítőkészsége. Köszönjük szépen!”

2020. október 30.


“Azt kaptuk amit vártunk...személyzet rugalmas, kedves. Viszatérünk:)”

2020. október 30.


“Nagyon jól éreztük magunkat. Szép tisztaság, nagyon szép környezet, kedves személyzet. Biztos, hogy fogunk menni jövőre is.”

2020. október 30.


“Csodás 4 napot töltöttünk az Önök fantasztikus szállodájában. A személyzet eleganciáját kedvességét külön kiemelném, soha nem tapasztalt azonnali és hihetetlen segítőkészséget éltem meg. Nem voltam mèg ilyen szállodában, ahol így lessék mindenben a vendég gondolatát, kívánságát. Mindenkinek maximálisan tudom ajánlani ezt a csodás helyet a bájával, tisztaságával és a hihetetlenül finom ételeivel együtt. Olyan kiszolgálást és pozitív hozzáállást tapasztaltam éttermükben is, amelyet sok helyen tanítani kellene. Példaértékűnek ítélem azt is, ahogyan a kollegák egymással is kommunikálnak, a közös, szavak nélküli munkájukról nem is beszélve. Jah ès ebben a hotelben a szemèlyzet tagjai egytől egyig előre köszönnek. Hálás köszönet ezért is, hisz sajnos manapság ez is kiveszőben lèvő csoda már. A lehető legjobbakat kívánom a további munkájukhoz. Üdvözlettel és tisztelettel Egy végtelenül elègedett vendég”

2020. október 29.


“MINDEN FANTASZTIKUSAN SZUPER EBBEN A SZÁLLODÁBAN! NAGYON SZERETJÜK AHOGY EGER VÁROST! KÖSZÖNJÜK!”

2020. október 29.


“Nagyon jól éreztük magunkat, köszönjük szépen!”

2020. október 29.


“Nagyon finomak voltak az ételek! A személyzet is nagyon udvarias! Megyünk máskor is!”

2020. október 28.


“Számomra tökéletes a személyzet hozzáállása, segítő készségük”

2020. október 28.