9.5/10
5623 értékelés
Elhelyezkedés
98%
Megközelíthetőség
99%
Ár - érték
93%
Tisztaság
96%
Kényelem
94%
Személyzet
96%
Ételkínálat
92%
Wellness
93%

Ezért szeretnek vendégeink

“My family and I spent some wonderful days in this hotel. All the staff were very friendly and above all, very professional, which is rare to find in Hungary. The food was very good and the waiters were very professional, understanding and helpful and they helped a lot my mother, who suffers from various food intolerances. The rooms were clean and very nice, full of positive energy. We got to spend a lot of time in the Wellness area which we really enjoyed, there are saunas, swimming pools, massage area, whirlpool, aromatherapy etc ... The staff at the reception were very helpful in helping me with my severe migraine when I asked for some help. It was our first time here but we will definitely be back very soon! I thank all the staff and invite anyone to try this beautiful hotel. :) ♥️”

2021. szeptember 16.


“Javaslom a szobákban két szék elhelyezését, kényelmesebben lehetne eltölteni a társalgási időket, mint ágyon görnyedve ülve. Tudom, az erkélyen van szék, behozható, de az más minőség. ”

2021. szeptember 16.


“Udvarias személyzet, finom ételek, tisztaság”

2021. szeptember 15.


“Sajnos ez most kimaradt a Covid korlátozások miatt. De jövőre mindenképpen pótoljuk, visszatérő vendégek vagyunk, és jó szívvel ajánljuk Önöket :)”

2020. december 07.


“Összzességében számunkra minden kitűnő!”

2020. november 14.


“Kedves személyzet, tiszta szoba, bőséges reggeli-vacsora !”

2020. november 11.


“Most voltunk először a szállodában, a park részlegben foglaltam szobát. A szoba patyolat tiszta volt, gyönyörű bútorokkal. A wellnes részleg minden igényt kielégített. Reggeli és vacsora bőséges és nagyon ízletes volt. A vacsorát élő zene kíséri, amit rendkívül hangulatosnak tartok. A személyzet kedves, udvarias. Nagyon sok helyen jártunk már eddig, de kevés szálloda űberelte felül a Hotel Eger& Parkot. Nagyon jól éreztük magunkat, visszatérő vendégek leszünk.”

2020. november 08.


“Nagyon családias a légkör a szállodában. Látszik, hogy a menedzsment odafigyel a vendégekre és az ott dolgozókra is. Nagyon értékes és magasan képzett kollégákat válogatnak össze. Különösen a műszak és a felszolgálók rendkívül figyelmesek és segítőkészek. Köszönjük szépen, pont ezért járunk ide.”

2020. november 04.


“A személyzet kedves, udvarias, nagyon segítőkész, felkészült, minden apró problémát is azonnal megoldanak, úgy érzem, hogy valóban a vendégekért vannak. Visszajáró vendégek vagyunk, a család már többször pihent a szállodában. Az étterem kifogástalan, a választék bőséges, még a mostani szigorítások ellenére is! Tetszett az új módszer, hogy a vendég csak kéri, a személyzet adagolja az ételt, mert úgy láttam, hogy lényegesen kevesebb volt a pazarlás. Aki akart, így is sokat fogyaszthatott. Régebben nagyon bosszantott amikor láttam, hogy sok ételt és italt visz az asztalhoz a vendégek egy része, és sokat otthagynak, majd mennek a következő adagért. Amibe beleettek, az kidobódik a szemétbe. Valakik dolgoztak vele, az Ő munkájukat, fáradtságukat sem becsülik. Szeretünk ebben a szállodában lakni, mert közel a városközpont, sok látnivaló gyalogosan is elérhető, a wellness részlegben ki lehet kapcsolódni és fel lehet frissülni is egyben. Két unokával voltunk most, a szálloda kifejezetten gyerekbarát, a gyerekek is élvezték az ottlétet: a játszószobát, a fürdőt. Kihagyhatatlan élmény gyereknek és felnőttnek egyaránt. Ezúton is köszönet a személyzetnek a kellemes napokért.”

2020. november 02.


“Teljes mértékben elégedettek voltunk, köszönjük szépen!”

2020. november 02.