9.5/10
5623 értékelés
Elhelyezkedés
98%
Megközelíthetőség
99%
Ár - érték
93%
Tisztaság
96%
Kényelem
94%
Személyzet
96%
Ételkínálat
92%
Wellness
93%

Ezért szeretnek vendégeink

“Mindennel megvoltunk elégedve, a wellness szuper , a személyzet készséges , a szobák tiszták kényelmesek, a félpanziós ellátás bőséges, ízletes ( ételallergiára is figyelnek), gyermek barát , kicsiknek és nagyoknak is. Ajánlani tudom mindenki számára.”

2021. október 27.


“Köszönjük az Önöknél töltött 5 nap/4 éjszakát. Nagyon jól éreztük magunkat. Városuk és környékük nagyon szép, reméljük, hogy még egyszer visszajövünk. Üdv Pécsről”

2021. október 27.


“Minden fantasztikus volt: a fürdő, a tisztaság, a hely, az ételek fantasztikusak. A személyzetet kiemelném mindenképp, ezen belül is az étterem személyzetét, valaminta bárban dolgozó fiúkat. Nagyon kedvesek, figyelmesek voltak, a két kislányunkkal is. A szobában benn hagytunk sajnos egy pár ruhát, ezt nagyon sajálom. Viszont mindenképpen visszatérünk ketteseben is a férjemmel Önökhöz :) Köszönünk szépen mindent”

2021. október 26.


“Gyümölcs salátát hiányoltuk.”

2021. október 26.


“Mi már negyedszerre voltunk Önöknél. Szuper volt minden, nagyon szeretjük a szállodát és a várost is! :) Jövőre biztosan újra találkozunk! Még egyszer köszönünk mindent! ”

2021. október 20.


“Vissza térő vendégek vagyunk,nagyon jól éreztük magunkat mindig!Klassz a vellness részleg jó az étterem kedves segìtőkész a személyzet! Csak ajánlani tudom mindenkinek!”

2021. október 20.


“Nagyon is meg voltunk elégedve mindennel. Már másodjára voltunk a Szállodába és nem utoljára. Köszönünk mindent. Üdv. Bakó Tamás Szlovákiából”

2021. október 20.


“Minden nagyon tetszett,decemberre már foglaltunk is szállást.”

2021. október 17.


“Csend nyugalom kényelem,harmadszor voltam sosem volt probléma. Nagyon szép és tiszta,olyan mint a képeken.”

2021. október 11.


“Egyetlen javaslatom a Park éppületszárnyból a parkoló rövidebb úton való megközelítése. Jelenleg kicsit bonyolult és hosszadalmas. Ezzel együtt is nagyon jól éreztük magunkat, mindennel maximálisan meg voltunk elégedve. Köszönjük a kedves és magas színvonalú vendéglátást! További sok sikert kívánunk Önöknek!”

2021. október 06.