9.5/10
5623 értékelés
Elhelyezkedés
98%
Megközelíthetőség
99%
Ár - érték
93%
Tisztaság
96%
Kényelem
94%
Személyzet
96%
Ételkínálat
92%
Wellness
93%

Ezért szeretnek vendégeink

“Többször voltunk. Először 1980-ban ! Igen 1980-ban !!”

2020. február 13.


“A szoba foglalástól az eltávozásig mindennel nagyon meg voltunk elégedve. 9 fővel voltunk a szálloban és már nem először. Köszönjük a kedvességüket és hogy minden extra igényünket is megoldották”

2020. február 12.


“Nagyon jól éreztük magunkat. Minden szuper volt!”

2020. február 06.


“Nagyon jól éreztük magunkat másodszor voltunk hosszúhétvégére de nem csalódtunk ellátás, Wellness, személyzet kitűnő volt!!”

2020. február 04.


“Nincs elég lehetőség a gyerekes családoknak a wellness részen és ezért a gyerekek a felnőtt rész medencéit is kénytelenek használni ami érthető.Ha sokan vannak a szállodában, akkor ez zavaró.”

2020. február 03.


“Már másodszor jártunk Önöknél, változatlanul nagyon szép a szálloda, kedvesek az alkalmazottak. Rossz idő esetén is kellemesen, tartalmasan el lehet tölteni az időt, mert minden adott ehhez a szállodán belül. A wellness rész kitűnő! Kényelmes sétával elérhető a sétáló utca és a látnivalók. Finomak, ízletesek voltak az ételek, talán a desszertkínálaton lehetne kicsit javítani. Remekül éreztük magunkat, reméljük lehetőségünk lesz még visszatérni.”

2020. január 31.


“Harmadízben voltam a szállodában, tervezzük a következő látogatást! Szeretünk itt lenni!”

2020. január 31.


“Összességében tökéletes volt az Önöknél eltöltött idő, sajnáltuk hogy végett ért! Nyilván a szupernél is van még szuperebb, és néhány kisebb dologban lehetne javitani, (Gondolok a medence hőfokok ingadozásának kiküszöbölésére, pld. a zöld medence egyik nap forró volt, a másik két napon langyos, stb., a fürdőszobában vártuk volna a pici sampon, testápoló minta bekészitést, stb. De ezek csak apróságok. Extra meglepetés volt, a kávé, tea bekészités, és a szauna szeánsz! Ajánlom mindenkinek a hotelt!”

2020. január 30.


“Nagyon jól éreztük magunkat ebben a pár napban. Köszönet azért, hogy az ételallergiás vendégekre is gondolnak, elkülönített sarokkal.”

2020. január 30.


“Tökéletes városban, sok látnivalóval, rendezvényekkel a hotel központi elhelyezkedéssel kiváló. Akárcsak a felszereltsége, a kinálata: wellness részleg, a kuszolgálás, és minden. Többször jártunk már itt, pihentünk a szállodában és elégedetten távoztunk.”

2020. január 27.