9.5/10
5623 értékelés
Elhelyezkedés
98%
Megközelíthetőség
99%
Ár - érték
93%
Tisztaság
96%
Kényelem
94%
Személyzet
96%
Ételkínálat
92%
Wellness
93%

Ezért szeretnek vendégeink

“Amikor az ember már távozás elött azon gondolkozik, mikor tudna jönni minél hamarabb vissza, azt hiszem, hogy az mindent elárul. Tökéletes szálloda, minden téren. Köszönjük :)”

2020. július 10.


“A lányom nagyon élvezte a köntöst:) Itt, Magyarországon, most éreztem először, hogy teljes mértékben értünk van minden, és valóban fontos, hogy elégedett legyen a vendég. Mindenkinek teljes szívemből ajánlani tudom.”

2020. július 09.


“Szuper szálloda , szuper helyen!”

2020. július 06.


“Nagy köszönjük a csodálatos hétvégét amit önöknél tölthettünk. Nagyon kedves segítőkész személyzet tiszta kifogástalan jól felszerelt szoba, minden igényt kielégítő wellness, az ételek pedig változatosak és izletesek. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Augusztusban még visszatérünk.”

2020. július 06.


“A Hotel, -mint minden alkalommal - most is maximálisan teljesített. Udvarias, kedves személyzet, előzékeny kiszolgálás. Az ellátás kifogástalan. Ehhez "csak" GRATULÁLNI tudunk! Mindenkinek ajánlom, amennyiben egy minden igényt kielgítő Hotelben akar eltöteni akár csak néhány napot, esetleg szabagságát. Ehhez már csak "hab a tortán", maga a város és környéke.”

2020. július 06.


“Minden nagyon rendben volt.”

2020. július 05.


“Csodálatos város csodálatos szállodája. Visszatérő vendégek vagyunk és még nem csalódtunk. Minden, ami kell a kellemes kikapcsolódáshoz megtalálható a szállodában. A személyzet udvarias, kedves ,az ételek finomak, a wellness remek. Visszavágyunk és biztos visszatérünk. Köszönjük a személyzet ( recepció munkatársai, pincérek, takarítók és akiket nem láthattunk ) munkáját! Üdvözlettel: Horváth Józsefné”

2020. július 05.


“Nagyon finomak, ízletesek az ételek, mint mindig. A masszázsfotel kuponoknak nagyon örültünk, nagyon jó ötletnek tartom. A fényágy használatát pedig külön köszönjük! Remekül éreztük magunkat. Sokadszor is vissza fogunk menni a szállodába.”

2020. július 05.


“Minden rendben volt, a személyzet az ételkínálat, a bár tökéletes . A wellnes is nagyon jó , csak nekem kicsit hiányzott a gyógy jellegű kicsit melegebb víz. De nagyon merem ajánlani mindenkinek. Az éttermi szolgáltatások és a személyzet csak maximumot érdemel. Mindenki segítőkész és a vendégért dolgozik.”

2020. július 05.


“Nagyon szuper szálloda kedves becsületes személyzettel. Az ételek finomak és választékosak nagyon jól éreztük magunkat nem véletlen hogy 5 x tértünk vissza.”

2020. július 04.