Főoldal / Hírek, aktualitások / ÚJRANYITÁSI ELŐÍRÁSOK
ÚJRANYITÁSI ELŐÍRÁSOK
ÚJRANYITÁSI ELŐÍRÁSOK
2020. 05. 07.

Kedves Vendégeink!

 

Örömmel tölt el bennünket, hogy szállodánk újra Vendégeket fogadhat, köszönjük, hogy minket választottak!

 

Biztonságos pihenésük érdekében az alábbi intézkedéseket vezettük be és kérjük Önöket, hogy az egész szálloda területén tartsák be egymástól a 1,5 méteres távolságot!

Tájékoztatjuk Kedves Vendégeinket, hogy a veszélyhelyzetre  előírányzott óvintézkedéseket az Operatív Törzs és Kormányzati döntések hatására folyamatosan vonjuk mi is vissza és tereljük vissza szállodai szolgáltatásokat a megszokott mederbe. Mindamellett a fokozott higiéniára folyamatosan odafigyelünk és továbbra is mindent megteszünk vendégeink biztonsága érdekében. Kérjük az Önök partnerségét is, együttműködését, hogy együtt vigyázzunk mindannyiunk egészségére!

(A változtatás jogát fenntartjuk figyelemmel kísérve a tapasztalatokat és a kormány által hozott esetleges további intézkedéseket.)

 

1. Folyamatosan figyeljük a foglalások és vendégek számát, így egymás melletti szobákban csak családtagokat helyezünk el, ameddig a veszélyhelyzetet a kormány fenntartja.

2. Szállodánkban 2 darab lift található, kérjük Önöket egyszerre egy liftet csak egy szobában lévők vagy családok használják.  

3. Több helyen kézfertőtlenítő pontokat alakítottunk ki (recepció, wellness, drinkbár, étterem, liftek területe)

4. Kérjük, biztonságuk érdekében, a közösségi terekben mindenki (vendég, személyzet, látogató) viseljenek maszkot, mely alól kivétel az éttermi étkezés és napozás. Ez a szálloda és az előírások ajánlása.

 

Mit tesz a recepciónk Önökért?

 1. A visszaigazolás kiküldésekor minden információt megosztunk Önökkel, éppen ezért kérjük kedves Vendégeinket, használják az online check-in felületet honlapunkon így nem kell bejelentőlapot tölteniük. Érkezéskor csak a szobakártya átadására kerül sor. Amennyiben a veszélyhelyzet megszűnik, minden visszaáll a régi rendbe.

2. Recepciós kollégáink maszkban, plexi fallal védett területen fogadják a vendégeket, ezzel is védve egészségüket, ameddig az előírások ezt megkövetelik tőlünk.

3. Elutazáskor több szoba egyszerre történő fizetésének elkerülése érdekében javasoljuk, hogy érkezéskor vagy a tartózkodás alatt előre rendezzék számlájukat, így az elutazás időszakában elkerülhetjük a hosszabb várakozási időt, amennyiben többen várakoznak számlájuk rendezésére kérjük, tartsák be a 1,5 méteres távolságot.

4. A recepciós kollégáinkkal történő kapcsolattartást, kérjük intézzék a szobai telefonon keresztül. 

  

Housekeeping által boiztosítottak:

1. A szobát kolléganőink érkezésükre maximálisan kitakarítják, fertőtlenítik, a személyes kontaktus elkerülése érdekében napi takarítást csak kérésre végeznek. Kivételt képez a toalettpapír pótlása és a szemét kiürítése, ez természetesen mindennapos feladatunk. Kolléganőink csakis maszkban és kesztyűben dolgoznak, vigyázva az Önök egészségére és biztonságára.

2. A szobai klímaberendezések éves tisztítását, fertőtlenítését a szakemberek elvégezték.  

3. A közösségi terekben a természetes szellőztetést részesítjük előnyben, a klímaberendezéseket csak szükség esetén indítjuk el. 

4. Fokozott figyelmet fordítunk a közösségi terekre, a liftekre, a közös használatú mosdók gyakori fertőtlenítésére. 

 

Milyen biztonsági intézkedéseket vezettünk be az étteremben?

 1. Éttermünk 4 részből áll, melyek mindegyikét megnyitjuk és ezek mellett rendelkezésükre bocsájtjuk majd 250 fő részére alkalmas Gesztenyés teraszunkat is. Egyszerre maximum 100 fő tartózkodhat bent, a biztonság érdekében csak minden második asztalhoz lehet leülni. Kollégáink maszkot viselnek, vigyázva Önökre. Ez a veszélyhelyzet megszűnéséig marad életben.

2. A reggeli svédasztalos módon történik, aminek szervírozásában kollégáink segítenek, betartva a megfelelő szabályokat. A reggeli hosszított intervallumban, 7:00 és 10:30 között fogyasztható, kisebb létszám esetén a reggeli az eredeti időpontban zajlik: 7.00-10.00 között.

3. Ebédelni szűkített a’la carte étlap és napi menüajánlat alapján lehetséges: 12:00-15:00 között, térítés ellenében.  

4. A vacsora időpontját meghosszabbítottuk, 17:30 és 21:00 óra között fogyasztható. A vacsora svédasztalos módon történik, melyet két helyszínen is biztosítunk és a szervírozásban kollégáink segítenek, mindenkit kiszolgálva, figyelmet szentelve a higiéniás előírásoknak. Kisebb létszám esetén a vacsora az eredeti időpontban történik: 18.00-21.00 között.

5. Az étkezés befejezése után minden asztalt, széket, eszközt fertőtlenítünk.   

   

DrinkBár védekezése:

 1. Kollégáink maszkot viselnek az Önök biztonsága érdekében.

2. Kényelmesen és szellősen rendeztük át bárunkat, figyelve arra, hogy megfelelő távolságot biztosítsunk Önök között.

3.Amennyiben lehetséges, kérjük Önöket számláikat a helyszínen SZÉP- vagy bankkártyával rendezzék, amennyiben mégis a szobahitelt választják, kérjük tekintsenek el az aláírástól, jóváhagyásukat szóban jelezzék a kollégáknak, akik ezt a számlára rávezetik. Így kerüljük a számla és toll kézről-kézre adását.

  

Wellness részlegünk hogyan biztosítja a vendégek védelmét? Wellness részlegünk szabályzata folyamatosan változik, figyelembe véve a kormány intézkedéseit.

 1. A teljes wellness részlegen fokozott figyelmet fordítunk a fertőtlenítésre, kollégáink itt is maszkban fogadják Önöket.

2. A beltéri wellness szolgáltatásokat látogatottsági létszámban korlátozzuk. Kérjük legyenek ebben a segítségünkre. 

3. Egy-egy szaunában csak egy szobában lévő vendégek vagy családok tartózkodhatnak. A szaunát, mely normál esetben 60 fokon üzemel, most magasabb hőfokra fűtjük.

4. Beltéri medencéinket klórral fertőtlenítjük. 

5. A napozóágyakat kollégáink fertőtlenítik, de igény esetén, egyénileg is megtehető ez a kihelyezett fertőtlenítőszerek segítségével. 

6. A napozóágyak mozgatása nem lehetséges, kivéve az egy családhoz tartozó személyek esetében. 

7. A maszk viselése napozáshoz nem kötelező, de a közösségi terekben viselése kért/ajánlott. 

  8. A különböző kabinok használata csakis előzetes bejelentkezés alapján lehetséges, kérjük időpontegyeztetés miatt keressék a wellness recepciót.

Konditerem biztonsága:

1. Fokozottan figyelünk az eszközök fertőtlenítésére, de minden vendégünknek lehetősége van, hogy használat esetén a gépeket fertőtlenítse, ehhez a megfelelő eszközöket a teremben biztosítjuk.

 

Játszószoba, játszótér, teremgarázs használata:

1.Gyermekeik védelmében a játszószobát és a játszóteret is mindennap fertőtlenítjük, de kérjük Önöket, a szoba, a játékok és a játszótér használata után gyermekeik kezét alaposan mossák meg!

2.Fokozottan figyelünk a játékgarázs tisztaságára és fertőtlenítésére is, a játékokhoz szükséges eszközöket a recepción igényelhetik, melyeket recepciós kollégáink minden használat után fertőtlenítenek.