Termeink

Szeretne Ön egy nagyot álmodni?

Szeretné Ön rendezvényszervezőként lenyűgözni megrendelőit?

Mi úgy véljük, a válasz: IGEN!

Engedje meg, hogy ideális helyszínként, az Észak-Magyarországi régió egyik legnagyobb, minden technikai igényt kielégítő konferencia központját adhassam most Önnek a kezébe.

A térség egyik legméretesebb konferencia központja két lépcsőben készült el. 2004-ben került kialakításra a 700 fős Kongresszusi terem és a hozzá kapcsolódó 1 000 m2-es kiszolgáló terület, valamint több kisebb meeting terem.

2010-ben – összesen 1300 m2-nyi alapterületen – újabb konferencia termekkel és kiállítói területtel bővült a szálloda kínálata. Az új, kétszintes épületszárny alsó szintje igényes kiállításokra is berendezhető, felső szintjén akár 650 fő befogadására is alkalmas konferenciaterem került kialakításra.

A rendezvényközpont összes befogadó képessége így 1 600 fősre, a kiállítói területe pedig közel 1 200 m2-re nőtt. A konferenciákhoz nem csupán helyszínt, hanem tartalmas és egyedi programokat kínálunk. Teljes körű szállodai szolgáltatással, 214 szobával, éttermi és catering szolgáltatásokkal, drinkbárral, wellness központtal, bowling pályákkal, kávézó- és szivarszalonnal állunk valamennyi rendezvényszervező rendelkezésre.

Kapcsolat: Veres Gergő

Tel.: +36 / 36-522-232

E-mail: gergo.veres@hotelegerpark.hu

Kérjen ajánlatot rendezvényéhez!