Park Hotel★★★★ épületszárny szobái

Azok a 20′-as évek… kezdhetnénk így is a Park épületszárny szobáinak bemutatását vagy akár folytathatnák azzal, hogy a barokk lakberendezési stílus gazdagságot és jólétet sugárzó dekoratív lakberendezési stílus. Nagy belső terek, ragyogó színek, íves felületek, kényelem és pompa jellemzi… szóval valahonnan innen közelíthető meg az az életérzés, mellyel ezen szállodai részünket a legmegfelelőbben körülírhatnánk.

A Park Hotel★★★★a 2007-es felújítást követően nyerte vissza eredeti, század eleji arculatát. Korhűen tükrözve a 20′ évekbeli polgári otthonok hangulatát. A műemlék jellegű épületben, ami már közel 100 éve szolgálja Eger idegenforgalmát, igyekeztünk mindent ennek megfelelően megőrizve fiatalítani. Ezen szállodai részben, az épület jellegéből adódóan nincs két egyforma szobánk.

Az épületszárnyban került kialakításra:

Park Éttermünk, mely méltán viseli magán különböző színű termeiben a barokk stílusjegyeit. A vendéglátó egységeinket színesíti továbbá a téli kertünk valamint gesztenyés teraszunk is, mely szintén ezen épületszárnyban található.

Az épületszárny egy részében lifttel is megközelíthetőek szobáink. Sajnálattal, ezen részlegünkben házi kedvencüket nem tudjuk fogadni.

Lakosztály

 

60 m2

 

4+2 fő

 

Zuhanyzó/fürdőkád

 

Erkélyes/erkély nélküli

De Lux szobák

 

42 m2

 

2+1, 2+2 fő

 

Zuhanyzó/fürdőkád

 

Erkélyes/erkély nélküli

Superior szoba

 

29 m2

 

2+1 fő

 

Zuhanyzó/fürdőkád

 

Erkélyes/erkély nélküli

Classic szoba

 

26 m2

 

2 fő

 

Zuhanyzó/fürdőkád

 

Erkélyes/erkély nélküli