Főoldal / Hírek, aktualitások / ÖsszefogáS.O.S. 21
ÖsszefogáS.O.S. 21
ÖsszefogáS.O.S. 21
2020. 04. 23.

Kedves Vendégünk!

Segítsünk a segítőknek!

Szállodánk kezdeményezésésre, Eger szállásadói, vendéglátó egységei összefogtak, egy nemes célt tűztek ki maguk elé!

Kedvezményes szolgáltatások felajánlásával köszönjük meg a koronavírus gyógyításában résztvevő egészségügyi dolgozók munkáját. Az Egri ÖsszefogáS.O.S 21 kampány célja a köszönet mellett, hogy fellendítsük Eger turizmusát! 

A Hotel Eger & Park**** minden 20. értékesített voucher után a 21.-et a budapesti Szent László Kórház és a Szent János Kórház dolgozóinak ajánljuk fel

Továbbá biztosítunk minden egri, Markhot Ferenc kórházi dolgozónak kedvezményes wellness használati (egész napos) vagy éttermi (svédasztalos vacsora, italfogyasztás nélkül) lehetőséget 2.500.-Ft/fő/alkalom értékben, amennyiben tagsági igazolványát, kártyáját felmutatja.

VOUCHER leírása:

39.900.-Ft/2 fő/2 éj értékben, az alábbi szolgáltatásokkal várjuk Vendégeinket hétvégén és hétköznap egyaránt, a Hotel Eger & Park****-ban! - standard vagy classic szobában - bőséges svédasztalos reggeli - WELLNESS RÉSZLEGÜNK szolgáltatásaival: úszó-, élménymedence és pezsgőfürdők, elhúzható tetővel fedett új építésű élménymedence, gyermekmedence szolgáltatásait szauna világunkban – finn szauna, bioszauna, gőz kabin, aromakabin, oxigénnel dúsított sószoba, jégkút, valamint az infrakabin és fényterápia előnyeit ötvöző kombiszauna - fürdőköntös szobai bekészítést, wellnes- és szauna törölköző, lepedő használatot - 15 perc relax masszázsfotel használat, személyenként egy alkalommal - 15 perc talpmasszázs gép használat, személyenként egy alkalommal - olvasósarok - gyermekeknek játszószoba és játszótér használatát - teremgarázsban csocsó, asztaltenisz, óriás sakk és társasjáték, ugráló iskola, lengőteke és mini golf pálya használatának lehetőségét - recepción térítésmentes turistatérképet - a szálloda saját parkolójának használata 800 Ft/ autó/éj áron vehető igénybe.Szabad helyek érkezési sorrendben biztosítottak.

Megrendelést követő 7 napon belül a voucher értékének 100%-a befizetendő. Egyéb kedvezménnyel, akcióval, kuponnal nem összevonható. Értéke készpénzre nem beváltható. Az utalványt érkezés napján a recepción szükséges leadni. Amennyiben az ajándékozott gyermekkel kíván érkezni, úgy minimum a comfort szobatípus igénylése szükséges, hiszen az alap utalványban foglalt szobák nem pótágyazhatóak. A gyermek és szoba felár együtt fizetendő. Felárak: - 0-3,99 év között: térítésmentes (kizárólag a szoba felár fizetendő) - 4-11,99 év között: 4.900.-Ft/gyermek/éj - 12-17,99 év között: 6.900.-Ft/tini/éj - 18 év fölött: 9.900.-Ft/fő/éj - comfort/apartman szoba: 3.000.-Ft/szoba/éj - családi szoba/junior lakosztály/ Park superior szoba: 4.000.-Ft/szoba/éj - connecting (két összenyitható szoba, két fürdőszobával és két bejárattal, 4 teljes értékű ággyal): 5.000.-Ft/éj - egyágyas elhelyezés esetén: 27.930.-Ft/1 fő/2 éj. Elállás és lemondás: Az utalvány befizetését követően az utalvány összege nem visszatérítendő - azonban az utalvány átruházható, amennyiben a vendég nem talál alkalmas időpontot a foglalásra.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az utalvány a felhasználási határidőt követően nem hosszabbítható (vagy csak felár mellett). Lemondást kizárólag írásban fogadunk el.

#együttegymásért #eger #összefogás

I love Eger ♥♥♥