Hotel Eger★★★★

Régi értékek megújult köntösben…

A Hotel Eger★★★★ épületszárny a szálloda bázisának is hívható. Ezen részünkben került kialakításra a Vendégek fogadására kialakított Recepció valamint a felüdülést szolgáló Gyógyászati részleg és a Wellness fürdő. Objektumunk részét képezi még a szállodai földszinten található internet- és gyermeksarok valamint Piano Drink bárunk, ahol tematikus estéken kellemes bárzenével várjuk kedves Vendégeinket.

Az épület szárny 2013-as évben egy teljes megújuláson esett át, ezzel is elősegítve, hogy már ezen részünkben is a 4★★★★-os minőségben biztosíthassunk kényelmet Vendégeink számára.

A 177 szoba komplex belsőépítészeti átalakítása során teljesen új bútorzattal rendeztük be szobáinkat valamint a szobák fürdőszobái és erkélyei is új burkolattal idomulnak a modern és lendületes stílushoz.

A pezsgő, modern színvilág és a kényelmes, funkcionális berendezés minden vendégkör számára tökéletes megoldást kínál. A szobák nagy részéhez utca fronti vagy Érsekkerti kilátással rendelkező erkély is dukál. Az innovatív felújítás során fontos szempontként gondoltunk a családdal érkező Vendégeinkre és immáron több családi szobával, apartman szobával valamint egymásba nyitható szobákkal biztosítunk tágas tereket a pihenéshez.

A szobák felszereltségében megtalálható: légkondicionálás, WIFI csatlakozási lehetőség, minibár, televízió, telefon, fürdőszobában hajszárító. Valamennyi szobában két ágy található, az ágyak igény szerint össze vagy széthúzhatóak. Az ágyaink mérete egységesen 90cm x 200 cm.

Ezen épületünk I. emeletén szívesen fogadjuk házi kedvencét is, felár ellenében!

Szeretettel Várjuk!