Fürdők

Wellness fürdő a Hotel Eger★★★★ épületszárnyban

A wellness egy olyan életforma, amely maximális szabadságot biztosít. Nincsenek szigorú szabályok, az egészségét mindenki a neki leginkább megfelelő módon őrizheti meg. Nem kampányszerű, mint a fogyókúrák, mégis megtarthatjuk vele ideális súlyunkat. Megtanít az egészséges táplálkozásra, megszeretjük az egészséges ételeket, fittek, energikusak leszünk általa.

Úgy valósítottuk meg wellness fürdőnket, hogy a kor igényeinek és egyben a wellness életmódnak megfelelő szolgáltatásokat teljes mértékben biztosíthassuk ezen életmód kedvelőinek.

Szolgáltatásaink: úszómedence, élménymedence és pezsgőmedence, elhúzható tetővel fedett új építésű élménymedence, gyermekmedence.

A szauna világban – finn szauna, bioszauna, gőz kabin, aromakabin, oxigénnel dúsított sószoba, jégkút, valamint az infra kabin és fényterápia előnyeit ötvöző kombiszauna.

A kibővült napozóteraszon kültéri fitneszgépek valamint napozó ágyak kerültek kialakításra.

A medencék hőfokai:

  • Úszómedence – beltéri – 14 x 5 méter; hőfoka: 28-30 °C
  • Élménymedence – beltéri, hőfoka: 33 °C
  • Pezsgőfürdő – beltéri, hőfoka: 33-35 °C
  • Gyermek medence – beltéri (napfénytető), hőfoka: 34-36 °C

A wellness részleg további szolgáltatásai közé tartoznak: szolárium, wellness fürdők, testkezelések, fitnesz és aqua programok. Masszőreink kezei alatt nem csak a test, hanem a lélek is felüdül. Általános masszázs, gyógy- és speciális masszázsok is a kínálataink között szerepelnek.
A klimatizált fitnesz terem a legújabb kardio- és kondicionáló gépekkel mozgásra csábítja még azon Vendégeinket is, akik nem végeznek rendszeres mozgást.

Vízi – világunkban gyakorta tartunk Vendégeink számára: vízi tornát, szauna szeánszokat valamint apró Vendégeink részére vízi gyermek vetélkedőket! Részletekért kérem minden esetben tájékozódjon a Wellness Recepción!

Wellness részlegünk nyitva tartása:

Hétfő – Vasárnap: 8. 00 – 21. 00

Külsős vendégeink 20.00-ig használhatják a wellness részleget!

Bejelentkezés és információ: +36 / 36 522 217

ÁRAINK
Fitness jegy*/Napi jegy 1.500 HUF
Fitness bérlet*/Havi Bérlet (cardió és izomformáló gépek ) 17.000 HUF
Uszoda jegy, bérlet*/Napi jegy 4.500 HUF
Gyermekjegy (4-től 12 éves korig ) 1.900 HUF
Nyugdíjas Jegy (pénteken 8:00-16:00-ig) 1.940 HUF
10 alkalmas Wellness Bérlet (2 hónapig érvényes) 47.000 HUF
Havi korlátlan Wellness Bérlet (1 hónapig érvényes) 57.000 HUF

Folyamatos akcióink:

Esti jegy 2900 HUF, a jegy csak 17:00-tól 20:00-ig váltható!
Wellness és Fittness áraink 2022.09.13.-tól érvényesek.

Az öltözőszekrényekhez kulcsokat a wellness recepción vehetik át Vendégeink. Aktuális masszázsainkról tájékozódhatnak az alábbi felületen: https://www.hunguesthotels.hu/hu/hotel/eger/hotel_eger_park/wellness/masszazs/