Centrooms Eger - Boutique Hotel

IGÉNYES SZÁLLÁS EGER TÖRTÉNELMI BELVÁROSÁBAN

Az egriek által Vadászkürt néven ismert épület a kezdetektől vendéglátó egységként szolgált, most pedig, mint boutique hotel nyitotta meg a kapuit. Az egyik oldalról a Dobó tér fölé magasodó Egri vár, a másik oldalról a felújított Érseki Palota zárja közre az Érsek utcát, ahol szállodánk található.

A hotel a belvároshoz méltóan, 2 szinten, 21 lifestyle stílusban kialakított szobával várja a vendégeit, összesen 53 fő befogadására alkalmas. Szálláshelyünk kategóriájában első és egyedi Egerben: elhelyezést biztosítunk azoknak, akik a legtöbb idejüket városunkban, és annak nevezetességeinél szeretnék eltölteni, nem kínálunk mást, mint páratlan elhelyezkedést, s megközelítést a város legismertebb látnivalóihoz. A vendégek saját kulcsaik segítségével, mint egy lakást, használhatják szobáinkat.

A Széchenyi sétálóutca, valamint a Dobó-tér éttermei számtalan kulináris élményt tartogatnak a gasztronómia iránt érdeklődők számára. Az utcában pékség és kávézó, a közelben számos bevásárlási lehetőség áll rendelkezésre, így a mi célunk nem más, mint, hogy a fárasztó, de tartalmas városnézés után kényelmes ágyainkban, páratlan kilátással rendelkező szobáinkban minden vendégünk tökéletesen ki tudja pihenni magát.

Lévén, hogy a hotel a belvárosban található, olyan látnivalók találhatók karnyújtásnyira, mint például az Egri Vár, az Egri Bazilika, a Dobó tér és az Érsekkert, mely két helyszín számos rendezvénynek ad otthont, de szobáink némelyikéből még az Egri Várban is gyönyörködhetünk.

A hotelben jellemzően kétágyas szobák várják az Egerbe érkezőket, de rendelkezik comfort szobákkal, ahol kanapéágy segítségével akár 3-4 fő is elszállásolható. Családok részére is alkalmas a szálloda, két légterű, négyágyas szobák biztosítják a családi pihenés meghittségét. Igény esetén utazó babaágyat, fürdetőkádat, fellépőt és wc szűkítőt biztosítunk díjmentesen, előzetes egyeztetést követően. A második emeleten játszószoba várja a legkisebbeket.

Csoportok és osztálykirándulások helyszínének is alkalmas 40-50 főig, hiszen ebben az esetben kizárólag a csoport tartózkodik a házban.

Tekintse meg a Centrooms Eger akciós csomagajánlatait!  https://centroomseger.hu/csomagok-arak/

A bejelentő lapot akár otthonról is lehetséges kitölteni a következő linken: centroomseger.hu/online-check-in/

A bejáratot nyitó mágneskártyát és a szoba kulcsát a Hotel Eger & Park★★★★ recepcióján lehetséges felvenni, ahol érkezéskor a számlát is rendezni szükséges. Így elutazáskor vendégeinknek nincs más teendője, mint a kijelölt helyen hagyni a kulcsot és a mágneskártyát.

A két szint lépcsővel közelíthető meg, lift nem áll rendelkezésre.

A szállodában háziállatot nem fogadunk!

A szálláshely a belváros szívében található, ezért csak sétálóutcán keresztül közelíthető meg. Párhuzamos utcában, ideiglenesen, városi díjszabásnak megfelelően tud parkolni. A Centrooms vendégei részére kedvezményes parkolási lehetőséget tudunk biztosítani a Hotel Eger & Park★★★★ sorompóval zárt és kamerával megfigyelt udvarán. A kedvezményes díj 1000 Ft/autó/éj.

Szállodai szobájában elhelyezett telefonon 0-24 órában rendelkezésre áll a Hotel Eger & Park**** recepciója.

Szolgáltatások, melyek igénybe vehetők a Hotel Eger & Park**** szállodában:

  • svédasztalos reggeli: 2.500 Ft/fő/alkalom
  • svédasztalos vacsora: 3.800 Ft/fő/alkalom
  • 0 – 4 éves kor között: szülőkkel együtt ingyenes
  • 4 -12 éves kor között: 50% kedvezmény

 

Elérhetőségek:

Centrooms Park Eger

3300, Eger, Érsek utca 4.

Web: www.centroomseger.hu

E-mail: info@centroomseger.hu

Telefon: +36-36/522-255

Mobil: +36-30/245-37-19

Centrooms – együtt a város szívében!