Image1 Image2 Image3
Címlap
Hungarian (formal)Polish (Poland)English (United Kingdom)Deutsch (DE-CH-AT)Russian (CIS)Română (România)Finnish (Suomi)

Az Eger – Park hotel Szállodaüzemeltető Kft. dolgozóinak egészségmegőrzése projekt


Az Eger – Park hotel Szállodaüzemeltető Kft. dolgozóinak egészségmegőrzése.
Projekt neve: Az Eger – Park hotel Szállodaüzemeltető Kft. dolgozóinak egészségmegőrzése.
TÁMOP-6.1.2/A-09/1-2010-0765

Eger – Park Hotel Szállodaüzemeltető Kft. pályázatot nyert az Eger – Park hotel Szállodaüzemeltető Kft. dolgozóinak egészségmegőrzése nevű projekten (TÁMOP-6.1.2/A-09/1-2010-0765), melynek keretében a dolgozók egészségesebb életvitelét, egészségesebb gondolatformálását tűzte ki célul. Cégünknek fontos a dolgozók egészsége, hisz mind szellemileg, mind fizikailag, testileg „ép” személy hatékonyabb munkavégzésre képes, kevesebbet beteg.

Projekt leírása:

Célja, hogy dolgozónk szemlélete pozitív irányba megváltozzon. Feladat a jobb csapatszellem kialakítása, egészségesebb életvitelre nevelés, felhívni a problémákra a dolgozó és vezetés figyelmét. Megoldást szeretnénk mutatni, miként lehet a stresszt csökkenteni.

Az egyik legnehezebb feladat a konfliktuskezelés, az előre nem várt események gyors és szakszerű lereagálása. Képzésünk erre is kitér, hogy a mind magasabb szinten tudjuk a vendégeket kiszolgálni.

Az következő programokon vesznek részt dolgozóink: csapatépítő ismerkedő foglalkozás, stressz kezelő technikák elsajátítása, sportvetélkedő szervezése, konfliktuskezelés a gyakorlatban, torna (tartásjavítás), lazító gyakorlatok, légzéstechnikák elsajátítása, magyar olimpikonokkal „jó gyakorlat” bemutatás játékos feladatokkal,életvezetési tanácsadás gyakorlati példákkal, magyar olimpikonokkal öngondoskodás képességének fejlesztése bemutatás játékos feladatokkal, gerinckímélő torna, szenvedélybetegségek tüneteivel, veszélyeivel ismerkedés megelőzési, kezelési technikák, stressz prevenciós technikák, csoportos facilitáció, megküzdési stratégiák, 12 lépés program.

A program befejeztével vélhetően kevesebben fognak dohányozni, többet fognak sportolni, melynek hatására hatékonyabbak lesznek mind szellemileg, mind fizikailag.

Kedvezményezett neve és címe:

Eger - Park Hotel Szállodaüzemeltető Kft.

3300 Eger, Szálloda u. 1-3.

Közreműködő szervezet: ESZA Nonprofit Kft. www.esza.hu

ESZA Nonprofit Kft

Értékünk az Ember


Európai Unió TámogatásávalMagyarország megújulÚj Széchenyi TervNemzeti Fejlesztési Ügynökség - www.nfu.hu
Irányító Hatóság: HEFOP IH - www.hefop.hu

Dinamikusan halad cégünk egészségmegőrző pályázata

A TÁMOP-6.1.2/A-09/1-2010-0765-ös kódszámú, Az Eger–Park hotel Szállodaüzemeltető Kft. dolgozóinak egészségmegőrzése című pályázat jelenlegi eredményeiről

2011/07/01

Remekül halad az Eger-Park Hotel Kft. Egészségre nevelő és szemléletformáló életmódprogramja. A cég Európai Uniós és magyar forrásból nyert 7 565 140 Ft támogatást, melyből dolgozóik egészségének megőrzését célzó programokat finanszírozhat 2011. 01.10. és 2011.09.10. között.

A TÁMOP-6.1.2/A konstrukcióban kiírt pályázat célja „a Népegészségügyi Program, illetve Társadalmi Megújulás Operatív Program célkitűzéseivel összhangban a szív-érrendszeri, daganatos megbetegedések csökkenésének a támogatása, a korai és elkerülhető halálozás életmódi tényezőinek javítása. Az egyének egészségük iránti felelősségének-, az öngondoskodás képességének-, a helyi közösségek és a társas támogatások erősítése, az egészséges életvitelhez szükséges tudás és készségek elsajátításának a hatékony támogatása, a lakosság életminőségének javítása, az egészségben eltöltött életévek számának növelése, a megalapozott (egészség)tervekre épülő egészséget támogató döntéshozatali gyakorlat arányának emelkedése.

A projekt során eddig megtartott programok, rendezvények eredményeképp a dolgozók elsajátították az egészséges életvitelhez szükséges kompetenciákat, illetve a testi és lelki egészségük megőrzéséhez érdekes előadásokon és emlékezetes, élményekben gazdag programokon vettek részt. A nem formális keretek között való találkozás, beszélgetés sokat javított a dolgozók közti kapcsolaton. Személyesebb, otthonosabb hangulat alakult ki. Az egészségmegőrzésre irányuló alkalmak nyomán a dolgozók még tudatosabban törekednek az egészséges, kiegyensúlyozott életmódra.
Az Eger – Park hotel Szállodaüzemeltető Kft. dolgozóinak egészségmegőrzése projekt

Lezárult cégünk egészségmegőrző pályázata

A TÁMOP-6.1.2/A-09/1-2010-0765-ös kódszámú, Az Eger–Park hotel Szállodaüzemeltető Kft. dolgozóinak egészségmegőrzése című pályázat eredményeiről

2011/09/10

Végére ért az Eger-Park Hotel Kft. Egészségre nevelő és szemléletformáló életmódprogramja. A cég Európai Uniós és magyar forrásból nyert 7 565 140 Ft támogatást, melyből dolgozóik egészségének megőrzését célzó programokat finanszírozhat 2011. 01.10. és 2011.09.10. között.

A támogatás célja a munkahelyi egészségmegőrzés és egészségfejlesztés volt. Ennek első lépéseként cégünk egy egészségterv létrehozására kapott támogatást, mely speciálisan a dolgozók igényeire és véleményeire épült (kérdőíves módszerrel, anionim módon nyilatkozhattak szokásaikról és a munkahelyről kialakult véleményükről az egészségtámogatás tekintetében).
Az egészségterv eredményei nyomán alakult ki a projekt további 6 hónapjára a programtervezet, amely olyan eseményeket tartalmazott, amikre leginkább igénye volt a dolgozóknak.
A leírt programok megtartásával cégünk valóban közelebb került az egészségesebb, egyensúlyban gazdagabb munkahelyi légkörhöz, amely hosszú távon nem csak belső, munkatársi szinten fog megmutatkozni, hanem gazdasági mutatókban is.
Az Eger – Park hotel Szállodaüzemeltető Kft. dolgozóinak egészségmegőrzése projekt

<< Vissza a Hotel Eger Park**** címlapjára
 

Virtuális Séta


Hotel Eger*** superior & Park**** FaceBook Hotel Eger*** superior & Park**** Trip Advisor
 Hotel Eger*** superior & Park**** LyonessErzsébet utalvány elfogadóhely


Log__k Hotel Eger & Park ****
Konferencia és Wellness Szálloda, Eger, Szálloda u. 1-3.
Tel.: +36/36-522-200 | Fax.: +36/36-413-114
infoathotelegerpark.hu | hotelegerpark.hu
(c) 2010-2014. Eger - Park Hotel Kft.
IT-Nav Hungary Kft. | "Az elsők közé navigáljuk!"


Norda Tiszta szoba
Ajánlatkérés
Szobafoglalás