Image1 Image2 Image3
Címlap Szobainformáció
Hungarian (formal)Polish (Poland)English (United Kingdom)Deutsch (DE-CH-AT)Russian (CIS)Română (România)Finnish (Suomi)

A Hotel Eger épületszárny szobái

Szobák a Hotel Eger épületszárnyban

A Hotel Eger épületszárnyban összesen 173 szoba található, a szobák 2013-ban teljes felújításon estek át. Megújult a bútorzat, a szobák színvilága és stílusa is. Új burkolatot kaptak a fürdőszobák és a teraszok is. Minden szoba légkondicionált. Technikai felszereltség:  WIFI csatlakozási lehetőség, minibár, televízió, telefon. A fürdőszobában hajszárító. Valamennyi szobában két ágy található, az ágyak igény szerint össze vagy széthúzhatóak. Az ágy méret egységesen 90cm x 200 cm.

Standard kétágyas szobák

A Hotel Eger épületszárnyban összesen 120 db standard kétágyas szoba található, 4 szinten.
106 szobához tartozik erkély, ezen szobáink alapterülete (fürdőszobával, előtérrel, erkéllyel együtt) 22 m2. A fürdőszobákban fürdőkád található. 14 kétágyas szobához nincs erkély, ezeknek a szobáknak az alapterülete (fürdőszobával, előtérrel) 22-25 m2. A fürdőszobákban zuhanyzó vagy ülőkád található.

Connecting szobák
A 120 db standard kétágyas szobából 68 erkélyes szoba, párosával egybenyitható. A szobákat dupla, hangszigetelt, kulccsal zárható ajtók választják el.

Comfort szobák
Comfort szobáink száma 26, alapterületük (fürdőszobával, előtérrel együtt) 24-30 m2. Ezek a szobák alkalmasak 2+1fő elhelyezésére, a két teljes értékű ágy mellett pótágyazni egy kihúzható fotelágyon tudunk.  Ezekhez a szobákhoz nem tartozik erkély, a fürdőszobákban ülőkád található.

Családi szoba
A 4 db két légterű, négyágyas családi szobák alapterülete 33 m2. Négy teljes értékű ágy és közös, ülőkádas fürdőszoba található benne. A családi szobák nem erkélyesek.

Apartman szoba
2 db apartman szoba található ebben az épületszárnyban. Kényelmes, tágas szobák két teljes értékű ággyal és a nappali szobarészben egy kanapéval. A szobák alapterülete: 37.2 m2.  A szobákhoz erkély is tartozik. A fürdőszobában fürdőkád található.

TWIN szoba
8 db szobában fix külön ágyak találhatóak. A szobák alapterülete (fürdőszobával együtt) 16 m2. A fürdőszobában ülőkád található, a szobák nem erkélyesek.

Egyágyas szoba
12 db egyágyas szobánk van. A szobák nem erkélyesek, az alapterületük (fürdőszobával együtt)  14-16 m2.  A fürdőszobákban ülőkád vagy zuhanyzó található.
Tovább a Park Hotel szobainformációira >>

 

Virtuális Séta


Hotel Eger*** superior & Park**** FaceBook Hotel Eger*** superior & Park**** Trip Advisor
 Hotel Eger*** superior & Park**** LyonessErzsébet utalvány elfogadóhely


Log__k Hotel Eger & Park ****
Konferencia és Wellness Szálloda, Eger, Szálloda u. 1-3.
Tel.: +36/36-522-200 | Fax.: +36/36-413-114
infoathotelegerpark.hu | hotelegerpark.hu
(c) 2010-2014. Eger - Park Hotel Kft.
IT-Nav Hungary Kft. | "Az elsők közé navigáljuk!"


Norda Tiszta szoba
Ajánlatkérés
Szobafoglalás