Image1 Image2 Image3
Címlap Hírek
Hungarian (formal)Polish (Poland)English (United Kingdom)Deutsch (DE-CH-AT)Russian (CIS)Română (România)Finnish (Suomi)

Hírek

Fogyasztóbarát szálloda határon innen és túl…


Sikeresen szerepelt a Hotel Eger&Park a a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság európában egyedülálló kezdeményezésként a Fogyasztóbarát Tanúsítványok elnyerésére irányuló pályázatain. A pályázat kiírásának célja az volt, hogy a vállalkozások közül kiemelje és a fogyasztók figyelmébe ajánlja a jogkövető magatartáson túli eszközökkel a fogyasztók bizalmát és elégedettségét növelő és fenntartó cégeket, egyúttal ösztönözze a vállalkozásokat a fogyasztói elégedettséget fokozó tevékenység végzésére, innovatív ötletek és megoldások kidolgozására, a fogyasztói kultúra és tájékozottság növelésére. A nyertes cégek számára természetes dolog a jogszabályi kötelezettségek betartása, tevékenységük során a fogyasztók, valamint a helyi termelők és beszállítók érdekeinek való, minél magasabb szintű megfelelést tűzték ki célul.

A meghirdetést követően a „fogyasztóbarát ügyfélszolgálat” kategóriában elsők között pályázott az Eger-Park Hotel Kft. Alternatív vitarendezési módszereivel és ügyfél-elégedettségi eredményeivel méltán érdemelte ki a „Fogyasztóbarát Vállalkozás” elismerést, mely díjat 2012. október 2-án vehették át. A Hatóság látva a pályázat sikerét, az innovatív kezdeményezést tovább gondolva, a külföldi vásárlók bizalmának erősítése céljából a fogyasztóbarát vállalkozás tanúsítványt „Consumer Friendly Trader” néven a 2013-as évben kiterjesztette a határon átnyúló tevékenységet is folytató – azaz a magyar fogyasztók mellett európai uniós fogyasztókat is megcélzó – vállalkozásokra.  Az angol nyelvű tanúsítványra olyan magyar vállalkozások pályázhatnak, amelyek nemcsak magyar, hanem Magyarországon kívül az Európai Unió másik tagállamában, illetve Izlandon vagy Norvégiában lakóhellyel rendelkező fogyasztók felé is rendszeresen nyújtják a szolgáltatásaikat, illetve amelyek forgalmának érzékelhető részét teszi ki a külföldi fogyasztók felé történő kereskedelmi tevékenység.


Az Eger-Park Hotel Kft. tudomást szerezve a pályázat kibővítéséről, úgy gondolta mi sem bizonyítaná jobban elhivatottságukat, mint az, hogy az angol nyelvű védjegy megszerzéséért is indulnak a pályázaton.

A Hotel Eger & Park 10 éves fennállása során mindig kiemelt figyelmet fordított a külföldi vendégek minőségi kiszolgálására. 2013-ban a vendégéjszakák számának alakulás alapján elmondható, hogy a Vállalkozás szolgáltatásait 23%-ban külföldi vendégek veszik igénybe. Az egyéni vendégek mellett jelentős számban fogadnak külföldi turistacsoportokat is.

A turistaküldő területek folyamatosan változnak, ezért kiemelt figyelmet fordítanak ezen területek felkutatására és a területről érkező vendégek igényeinek és elvárásainak előzetes felmérésére.

A hazai fogyasztóknak való maximális megfelelés mellett nem elhanyagolható a külföldi vendégek előzetes tájékoztatása, folyamatos rendelkezésre állás, a panaszkezelés adminisztrációja, vevőelégedettségi felmérés és a visszacsatolások nyomon követése.


Ennek eredményeképpen veheti át Harmati László a „Consumer Friendly Trader” elismerő címet Pintér Istvántól, a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság főigazgatójától.


 

Judo - Főbírói dicséret, hibátlan rendezés

Angelika Wilhelm, az egri judo Eb főbírója szerint hibátlan munkát végeztek a szervezők. A Magyar Paralimpiai Bizottság (MPB) hivatalos honlapjának adott interjúban kiemelte: Bevallom, voltak aggályaim, mert azt gondoltam, két hónap alatt nem lehet a sportág történetének legnagyobb létszámú Európa-bajnokságát megfelelően előkészíteni. Azonban nagyon hamar megnyugodtam. Egerben minden tökéletesen működött, látszott, hogy profi csapat végzi a munkáját. Az Eb-n sok kiegyenlített mérkőzést láttunk, születtek meglepetések és nagyon örültem neki, hogy a huszonhárom résztvevő országból tizenkettőnek a versenyzői szereztek érmet, ez nagyon jót tesz a sportágnak,

-Az egri tapasztalataim alapján kijelenthetem, ez a szervezőgárda nagyobb verseny, akár egy világbajnokság megrendezésére is tökéletesen alkalmas - nyilatkozta az Eb német főbírója.Amikor a repülőgépem leszállt Budapesten, és láttam, milyen profi módon előkészítették a csapatok szállítását. Egerben öt perc alatt megkaptam az akkreditációs kártyát, és a többi résztvevő is hasonló tapasztalatokról számolt be, A Hotel Eger&Parknak is csak köszönetet tudok mondani, mindenki nagyon segítőkész és kedves volt. Kellemes meglepetés volt, hogy két-három televíziós kamerát is láttam a csarnokban, a média érdeklődése külön öröm számunkra, hiszen így tudjuk minél több emberhez eljuttatni az eredményeket.

 

10 éve Vendégeink szolgálatában - Fogyasztóbarát Vállalkozás az Eger-Park Hotel Kft.

2012 márciusában hirdette meg a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság Európában egyedülálló kezdeményezésként a Fogyasztóbarát Tanúsítványok elnyerésére irányuló pályázatát, amelynek első díjazottjai 2012. október 2-án vehették át a tevékenységük elismerését jelentő dokumentumokat.

Bővebben...

 

Tőrök nélkül a Hotel Eger & Parkban

Három és fél napot töltöttek a Hotel Eger & Parkban a londoni játékokra készülő kerekesszékes sportolók.

Bővebben...

 

Víz alatti hoki-vb Egerben

A Hotel Eger & Park és más helyi szállodák, borászatok támogatását élvezve hangolnak a világbajnokságra a hevesi megyeszékhelyen.

A Búvár Világszövetség (CMAS) döntése alapján 2013. augusztus 23. és szeptember 1. között Eger Víz alatti hoki Világbajnokság házigazdája lesz.

Bővebben...

 

A Hotel Eger & Parkban ülésezik a Magyar Kórházszövetség

Dr. Szócska Miklós egészségügyért felelős államtitkár, dr. Török Krisztina, a GYEMSZI főigazgatója, dr. Sélleiné dr. Márki Mária, az OEP főigazgatója és dr. Paller Judit országos tiszti főorvos is jelen lesz a Magyar Kórházszövetség XXIV. Kongresszusán, ahol április 26-án Szakmai Fórum is a program részét képezi.

Bővebben...

 

A legjobb ob után, előtt és közben a Hotel Eger & Parkban

Hosszú évek után ismét együtt versenyeztek a látás-, mozgássérült és értelmileg sérült sportolók Egerben, az úszók nyílt országos bajnokságán.

Bővebben...

 

Hotel Eger & Park: magyar medálok szállodája

Eger tökéletes házigazda volt – dicsérte a vendéglátókat a Nemzetközi Asztalitenisz Szövetség (ITTF) technikai delegáltja a Hungarian Open nemzetközi paraasztalitenisz-versenyt követően.

Bővebben...

 

A Hotel Eger & Park búvárúszó Világkupával hangolt

Tizenhat ország 210 versenyzőjének részvételével rendezett uszonyos és búvárúszó Világkupa jelentette a Hotel Eger & Park idei nemzetközi sportos eseményeinek nyitányát február utolsó hétvégéjén.

Bővebben...

 
Köszönjük a cikkeket Bódi Csaba újságírónak!

Virtuális Séta


Hotel Eger*** superior & Park**** FaceBook Hotel Eger*** superior & Park**** Trip Advisor
 Hotel Eger*** superior & Park**** LyonessErzsébet utalvány elfogadóhely


Log__k Hotel Eger & Park ****
Konferencia és Wellness Szálloda, Eger, Szálloda u. 1-3.
Tel.: +36/36-522-200 | Fax.: +36/36-413-114
infoathotelegerpark.hu | hotelegerpark.hu
(c) 2010-2014. Eger - Park Hotel Kft.
IT-Nav Hungary Kft. | "Az elsők közé navigáljuk!"


Norda Tiszta szoba
Ajánlatkérés
Szobafoglalás