A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.  Cookie Szabályzat

Esküvő

The best bookmaker bet365

Дървен материал от www.emsien3.com

English French German Polish Russian Spanish

Esküvő

 

Eger nem véletlenül az egyik legkedveltebb esküvői helyszín hazánkban, gondoljunk csak néhány idilli esküvői fotóra, mely a Bazilika előtt, a várfalról Eger egész barokk városát belátva, az Érsek-kerti szökőkútnál vagy csak a Dobó-téren sétálva készül.

Szállodánk a fenti nevezetességekhez közel, a belvárosban található, több mint 210 szobával, több száz fős éttermi és rendezvénytermi elhelyezéssel rendelkezik.

A Hotel Eger & Park**** egy szállodaként, két különböző stílusban kínál lehetőséget az esküvőjükre helyszínt kereső pároknak:

A Hotel Eger**** épületében 174 modern, minden igényt kielégítő szoba található. Itt működik a recepció, a wellness részleg, a rendezvény termek, a drinkbár. A Park Hotel**** barokk stílusban kialakított épületszárnya az első emeleten keresztül - épületen belül - közelíthető meg. 37 elegáns szállodai szoba, étterem, kávézó és szivarszalon várja Vendégeinket a 20´as évek polgári hangulatában.

Kérem, tekintsék meg esküvői katalógusunkat, s győződjenek meg róla személyesen is, hogy szállodánk a megfelelő helyszín életük legboldogabb eseményére!