A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.  Cookie Szabályzat

KONFERENCIA

The best bookmaker bet365

Дървен материал от www.emsien3.com

English French German Polish Russian Spanish

Konferencia termeink

Szeretne Ön egy nagyot álmodni? Szeretné Ön rendezvényszervezőként lenyűgözni megrendelőit?

Mi úgy véljük, a válasz: IGEN!

Engedje meg, hogy ideális helyszínként, az Észak-Magyarországi régió egyik legnagyobb, minden technikai igényt kielégítő konferencia központját adhassam most Önnek a kezébe.

A térség egyik legméretesebb konferencia központja két lépcsőben készült el. 2004-ben került kialakításra a 700 fős Kongresszusi terem és a hozzá kapcsolódó 1 000 m2-es kiszolgáló terület, valamint több kisebb meeting terem.

2010-ben - összesen 1300 m2-nyi alapterületen - újabb konferencia termekkel és kiállítói területtel bővült a szálloda kínálata. Az új, kétszintes épületszárny alsó szintje igényes kiállításokra is berendezhető, felső szintjén akár 650 fő befogadására is alkalmas konferenciaterem került kialakításra.

A rendezvényközpont összes befogadó képessége így 1 600 fősre, a kiállítói területe pedig közel 1 200 m2-re nőtt. A konferenciákhoz nem csupán helyszínt, hanem tartalmas és egyedi programokat kínálunk. Teljes körű szállodai szolgáltatással, 214 szobával, éttermi és catering szolgáltatásokkal, drinkbárral, wellness központtal, bowling pályákkal, kávézó- és szivarszalonnal állunk valamennyi rendezvényszervező rendelkezésre.