Telefon: +36 / 36 522-200

3300 Eger, Szálloda. u. 1-3.

Hotel Eger & Park****

English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Pillantson be ajánlatainkba

Konferencia

Wellness & Gyógyászat

Üdvözöljük a Hotel Eger & Park**** honlapján!

Szeretettel köszöntjük a Hotel Eger & Park**** szálloda otthonában!

„Be kell Egerbe menni”- vélekedett a költő két évszázadnyi idővel ezelőtt. Állíthatnánk e mást manapság, ha e városról esik szó? 

Úgy hiszem – és nem csak lokálpatriótaként vélem így – az idelátogatóknak is kedves ez a történelmi hangulatot árasztó, természetes szépségeivel megáldott környezetben fekvő, barokk város. Aki megfordult itt- legyen akár hazánk fia, vagy határainkon túlról érkező vendég – szívesen emlékszik vissza az itt eltöltött napokra, hetekre. Mindezek igazolására ezer érvünk adódik, melyek ezer év alatt gyűltek össze.

Eger összkomfortos város, ahol mindenki megtalálhatja a számára megfelelő kikapcsolódást. Aki a kultúra értékei, a múlt relikviái iránt érdeklődik, bőséges kínálatot találhat városunkban, miképpen az is, aki meleg vizű gyógyfürdőinkben keres enyhülést, gyógyulást és kikapcsolódást. Mindehhez igyekszünk teljes komfortérzetet biztosítani szállodánkban, amely az elmúlt években teljes egészében megújult.

Eger a barokk város, a térség központja, melynek történelmi belvárosát és egyedülálló látnivalóit (Középkori Vár, Székesegyház, Líceum) megismerve élményekkel gazdagodva kíván majd újra ellátogatni hozzánk. Eger környéke világhírű bortermelő vidék, a várost körbeölelő napsütötte lankákon érlelődnek a világhírű Egri Bikavér és Egri Leányka alapanyagát adó zamatos szőlőfürtök. 

Szállodánkról pár mondatban:

A Hotel Eger & Park**** egy szállodaként, két különböző stílusban kínál szállás lehetőséget a városi pihenésre, az egri programokra, wellness hétvégére vagy éppen konferenciára érkező vendégek számára.

A Hotel Eger**** épületében 174 szoba található. Itt működik a recepció, a wellness részleg a reumatológiai szakrendelés, a konferencia termek, a drinkbár  és a játszószoba is.

A Park Hotel**** épületszárnya az első emeleten keresztül - épületen belül - közelíthető meg. 37 elegáns szállodai szoba, étterem, kávézó és szivarszalon a 20´as évek polgári hangulatában várja Vendégeinket. 

Mind egyénileg utazó Vendégeink, mind a konferenciákra érkező Vendégek részére előny, hogy a szállodából a város legfontosabb nevezetességei, múzeumai, belvárosi szórakozóhelyei és éttermei könnyűszerrel, gyalogosan megközelíthetők. A pihenni, sportolni vágyóknak a közeli Érsekkert, Eger legnagyobb parkja kínál kikapcsolódási lehetőséget. Mellette található a népszerű strand és a gyógyvizű Török fürdő.

Kérem, barangoljon honlapunkon!

Bővebb információkért keresse Kollégáinkat és remélem, hogy rövidesen Önt is üdvözölhetjük szállodánk Vendégei között!

Harmati László                                    

ügyvezető